De Pindakaaswinkel Zoetermeer

De Pindakaaswinkel Zoetermeer

De lekkerste pindakaas van Nederland is die van de Pindakaaswinkel, aldus de Pindakaaswinkel. Daar zijn wij het mee eens! Is er een Pindakaaswinkel in Zoetermeer? Nu is de Pindakaaswinkel ook in Zoetermeer, alleen dan online via Dat is kaasie!

Diverse varianten
Wij hebben 6 varianten, 3 smaken en 2 verschillende maten online te bestellen. Daarnaast is het Pindakaaswinkel proefpakket ook beschikbaar. Met 5 of 10 varianten in een klein 40ml potje: Goed voor 1 lekker dik besmeerde boterham. Zo kun jij aan ons aangeven of wij ons assortiment moeten uitbreiden in de reguliere potten van 420ml. Ben jij een echte Zoetermeerse Pindabaas? Dan hebben we 1700ml potten 'Naturel' en 'Sport' voor je.

Diverse smaken
De variant 'Sport' is een naturel smaak met extra veel eiwitten van Personal Protein (erwten eiwit) en bevat stukjes pinda. De 'Naturel' variant is er ook met en zonder stukjes pinda. Verder hebben we de populaire smaken 'Karamel-Zeezout', 'Chilipeper-Citroengras' en 'Witte Chocolade'. Bij het openen van de pot kan het zijn dat er een laagje olie bovenop ligt. Dit is een natuurlijk proces wat duidelijk maakt de pindakaas geen toegevoegde conserveringsmiddelen bevat. Even goed roeren en smullen maar. De olie is geen palmolie, maar kokosolie. Verder is de pindakaas zoutarm en zijn naast de pinda's alle ingrediënten biologisch.

Wij bezorgen de (h)eerlijke pindakaas bij jou in Zoetermeer. Dát is (pinda)kaasie! Bestel nu jouw favoriet in de webshop! Hulp nodig bij jouw bestelling? Bel ons via de bel button op de site of vind het telefoonnummer onder het kopje 'Contact'

Terug naar blog