Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij zijn de online kaaswinkel van Zoetermeer. Een lokale onderneming die houdt van lekker én gezond eten. We zijn liefhebbers van de pure smaak van de vele topproducten die bestaan. Vaak ambachtelijk bereid, zelfs nog met de attributen die vroeger ook gebruikt werden voor een originele en authentieke smaak.

.

Wij willen deze smaak lokaal beschikbaar stellen door het direct bij de producent vers van het mes op te halen en bij u thuis te bezorgen.

Wat doen wij

Er zijn veel boeren en telers die één of enkele producten met veel passie maken op ambachtelijke wijze. Wij maken een rondje langs deze producenten en halen vers van het mes jouw bestelling op.

.

De producten die wij hebben uitgezocht zijn ambachtelijk bereid, daardoor soms niet altijd even groot en kunnen variëren van smaak doordat de bron van ingrediënten uit de natuur komt.

.

We zijn continue op zoek naar uitbreiding van ons assortiment voor een zo breed mogelijk aanbod van alle (h)eerlijke producten die in de regio te vinden zijn. U kunt zo een groot deel van uw totale boodschappenlijst bij ons inkopen zonder dat je daarvoor naar de supermarkt hoeft én genoegen moet nemen met de gestandaardiseerde massaal geproduceerde etenswaren die door kunstmatige toevoegingen de smaak en houdbaarheid nabootsen en veranderen.

Wat wij belangrijk vinden

Wij houden niet van massaal geproduceerd voedsel. En ook E-nummers vinden wij niet altijd een toegevoegde waarde. Wij houden van pure smaken met een imago die een nostalgisch gezonde leefstijl oproepen.

.

Omdat we tegen voedselverspilling zijn, kopen we pas in als u besteld heeft. Hierdoor zijn de producten altijd vers van het mes. We kopen kleine aantallen per keer en hebben daardoor geen prijsvoordelen zoals een supermarkt dat heeft. We werken dus ook niet met tijdelijke prijsacties en kortingen.

.

Door slim om te gaan met de handelingen die ervoor nodig zijn om onze inkoop, verkoop en transport uit te voeren, houden we onze kosten veel lager dan menig andere onderneming en daardoor zijn we in staat een eerlijke prijs te betalen aan de boer en producent. Als consument zijnde merkt u dat ook door middel van een hele scherpe prijs.

Waarom we dit doen

We zijn kleinschalig, persoonlijk, flexibel, vernieuwend en ambitieus. Deze kenmerken maken ons onderscheidend van menig webshop en onderneming. Wij geloven in goede service en aandacht voor product en consument. Zo bezorgen wij onze producten zelf en niet via de reguliere postorderbedrijven. Het financiële resultaat wat daarop volgt moet natuurlijk positief zijn om te kunnen overleven als bedrijf, maar vinden wij niet het meest belangrijk.

.

Tegelijkertijd geloven wij er in dat we een hoge impact kunnen bereiken in het lokale consumptiegedrag en de ecologische voetafdruk van de consumenten. Dit komt doordat we niet méér inkopen dan besteld wordt en wij dus nauwelijks verspilling hebben.

.

Daarnaast bundelen we alle inkopen per bestelronde in 1 rit en reduceren we dus de logistieke impact van consumenten.

.

Ook houden we als jonge onderneming direct rekening met de verpakkingen. Het is een belangrijk onderwerp aangaande de klimaatverandering en gaan daar dan ook serieus en verantwoordelijk mee om.

Ook wij kunnen verbeteren

Wij staan open voor tips, klachten, opmerkingen en complimenten.

Benader ons hiervoor via info@datiskaasie.nl

Voor bijzondere bestellingen of bestellingen die niet via de webshop gedaan kunnen worden, kunt u ons contacten via bestellingen@datiskaasie.nl

Voor zakelijke bestellingen of zakelijk contact kunt u ons contacten via zakelijk@datiskaasie.nl

Vind je steeds opnieuw bestellen via een webshop een gedoe? Laat ons je ontzorgen. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden via info@datiskaasie.nl

Contact

Postadres
Dat is kaasie
Groen-blauwlaan 52
2718 JA Zoetermeer
06-45716473
KVK: 84942878
BTW: NL004042478B46

bestellingen@datiskaasie.nl voor bestellingen buiten de webshop om en bijzondere aanvragen.

zakelijk@datiskaasie.nl voor zakelijke bestellingen of vragen.

info@datiskaasie.nl voor alle andere zaken.