Online kaaswinkel Zoetermeer; pure smaak en gemak gecombineerd

Online kaaswinkel Zoetermeer; pure smaak en gemak gecombineerd

Online kaaswinkel in Zoetermeer 
Houd jij van échte boerenkaas? Van pure producten zoals zuivel, eieren, jam en pindakaas? Ontdek het gemak om jouw bestelling bij je thuis te laten bezorgen in Zoetermeer.

Ambachtelijke streekproducten vind je volop in de omgeving van Zoetermeer. Zoeken hoeft niet meer, want een verzameling van deze regionale pareltjes vind je nu in onze webshop. Wij maken elke week een rondje langs de kleine producenten en bezorgen het zélf bij jou thuis. Zo is versheid gegarandeerd en het bespaart u een hoop tijd. 

Onze online webshop voor Zoetermeer biedt meer dan alleen echte rauwmelkse boeren kaas. Andere ambachtelijke streekproducten die in de regio van Zoetermeer worden gemaakt, maken jouw kaasplank compleet. Kaasdippers, premium quality noten en zuidvruchten en heerlijke dranken zoals sappen, wijnen en likeur vindt u in onze webshop.
Niet alleen voor de borrelplank, maar ook voor de gedekte tafel hebben wij een legio aan streekproducten die wij aanraden. Loeiverse (karne)melk, kwark en hangop zonder toevoegingen, maar ook halvajam en pindakaas. Of u nu voor het ontbijt, de lunch of het diner op zoek bent naar een smakelijke maaltijd, wij helpen u een heel eind op weg.

Gemeenschappelijk kenmerk is dat deze producten geen, of hooguit noodzakelijke, toegevoegde conserveringsmiddelen bevatten. Hierdoor zorgt u ook nog eens goed voor uw eigen gezondheid.

Géén verzendkosten
Wij rekenen geen verzendkosten. Of je nu 1 product of een mandje vol besteld, we brengen het naar je toe in Zoetermeer. Zo maken we de smakelijke boerenproducten uit de regio beschikbaar voor de hele stad!

Door het wekelijkse rondje voor onze klanten hebben we vaste lage kosten. Dit komt doordat wij geen voorraden aanhouden, maar vers van het mes ophalen. Zo realiseren we een gezonde balans: een eerlijke prijs voor de producent én de consument

Ontdek het hele assortiment in onze webshop en ervaar nu zelf waar onze slogan voor staat: Kwaliteit thuisbezorgd, dát is kaasie!

Terug naar blog