Online notenwinkel Zoetermeer

Online notenwinkel Zoetermeer

Het combineren van noten bij de kaasplank is een populaire invulling. Daarom hebben wij ons ook verdiept in het assortiment noten wat beschikbaar is in de regio. Omdat noten niet of nauwelijks in Nederland groeien, komen deze vooral uit het buitenland. Wat hier de belangrijkste selectie is, is de kwaliteit. Het premium assortiment noten en zuidvruchten samen met pinda's, pitten en zaden hebben we nu online beschikbaar voor Zoetermeer. Bestel eenvoudig en gemakkelijk uw favoriete noten, pinda's en zuidvruchten online in onze webshop en laat u wekelijks een nieuwe verse voorraad bezorgen.

Bewerkte noten door coatings (borrelnoten) of chocolade hebben altijd toegevoegde E-nummers en daarom buiten ons assortiment gehouden. Mocht u daar toch vraag naar hebben, kunnen we het uiteraard aan u leveren. Ook dit zijn de premium noten die je niet in de supermarkt vindt. Het valt echter buiten onze selectie van pure producten, gezond eten en het mijden van producten waar geur-, kleur- of smaakstoffen aan zijn toegevoegd.

Of u nu op zoek bent naar een gezond ontbijt, een evenwichtig voedingspatroon of een lekkere snack bij de kaasplank, bij ons vindt u een uitgebreid assortiment in diverse verpakkingseenheden. Zo kunt u bestellen in kleinere porties kant en klaar voor de borrelplank, maar ook grotere hoeveelheden voor dagelijks gebruik door uw eten. De grotere eenheden zijn verhoudingsgewijs iets voordeliger en dus interessant voor meermalig gebruik.

Diverse noten zijn zowel rauw als gebrand of drooggeroosterd te verkrijgen. Andere noten zijn alleen rauw beschikbaar. Ook kunt u kiezen voor gezouten of ongezouten noten. Dit is afhankelijk van wat u lekker vindt of hoe gezond u wilt eten. U kunt bij ons terecht voor cashewnoten, amandelen, hazelnoten, macadamia's, walnoten, peccannoten, paranoten en pistachenoten. Pinda's lijkt ook een noot, maar is eigenlijk een aparte categorie. Net als pitten en zaden zijn zij apart vindbaar in onze webshop. U vindt bij ons pijnboompitten, chiazaad, zonnebloempitten, havervlokken, hennepzaad, lijnzaad, pepita's en quinoa.

Voor gedroogde zuidvruchten kunt u denken aan dadels, vijgen, rozijnen, krenten, abrikozen en pruimen. Ook daarin is nog een aparte categorie bessen: cranberries, gojibessen en moerbeibessen.

Een mix van deze producten is ook beschikbaar en bezorgen we wekelijks bij u thuis in Zoetermeer. 

Terug naar blog