Streekproducten in Zoetermeer thuisbezorgd

Streekproducten in Zoetermeer thuisbezorgd

Streekproducten vind je volop in de buurt en omgeving van Zoetermeer. In het Groene Hart zitten veel boeren en kleine producenten die gespecialiseerd zijn in de ambachtelijke bereiding van diverse natuurproducten. Om daar eenvoudig toegang tot te krijgen hebben wij de webshop gevuld met deze beschikbare producten. U kunt nu gemakkelijk online uw favorieten laten thuisbezorgen in Zoetermeer.

Wekelijks maken wij een rondje langs de gespecialiseerde producenten om vers uw bestelling op te pikken. Wij bezorgen uw bestelling persoonlijk bij u thuis. Door deze persoonlijke manier van werken krijgt uw bestelling, de producent én u de aandacht die het verdient. Persoonlijk contact, laagdrempelige contactmogelijkheden en aandacht voor uw wensen maken dat we u volledig ontzorgen en voorzien in uw dagelijkse smakelijke producten.

De geselecteerde producten uit de streek zijn te vinden in onze webshop. Ze zijn ambachtelijk bereid en hebben geen of hooguit noodzakelijke toevoegingen om het product zo puur mogelijk te laten smaken. De tijd van het seizoen bepaald de smaak van de producten. Ook kan het zijn dat sommige producten in bepaalde momenten van het jaar niet beschikbaar zijn. 

Mist u bepaalde producten, laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag om te kijken of het haalbaar is om dit product in ons assortiment op te nemen. Op dit moment halen wij uw producten uit Zoetermeer, Benthuizen, Zoeterwoude, Leiderdorp, Alphen a/d Rijn, Hoogmade, Hazerswoude en Zevenhuizen. Daarnaast hebben wij ook leveranciers uit Ouddorp, Woudenberg, Veenendaal, Breukelen, Aalsmeer, Nieuwegein en zitten de leveranciers van het STREEK-merk verspreid door het Groene Hart.

Terug naar blog