Zuurdesembroodwinkel in Zoetermeer

Zuurdesembroodwinkel in Zoetermeer

Heb jij zuurdesembrood al ontdekt? Het pure brood wordt steeds populairder. Dat komt door het gezonde imago en het weglaten van kunstmatige hulpstoffen. In Zoetermeer bakt de Black Bird Bakery zuurdesembrood met veel passie, tijd en de beste ingrediënten. Door de ambachtelijke bereiding en uitgebalanceerde recept, heeft dit brood een hele aangename smaak en is het zoals brood bedoeld is. Ben jij niet in de gelegenheid dit zelf te komen kopen? Laat het bij je thuis bezorgen in Zoetermeer door Dat is kaasie!

Doordat het brood puur en eerlijk is, is het erg voedzaam en zal je minder sneetjes brood opeten dan je normaal gewend bent. Een licht volkoren zuurdesembrood weegt circa 900 gram en kun je gesneden of ongesneden bestellen. Wil je zuurdesembrood met zaden en pitten? Je kunt het lichtvolkoren zuurdesembrood met sesam bestellen en het donkervolkoren met een omegamix. De omegamix bestaat uit de gezonde zaden en pitten zonnebloempitten, maanzaad, sesamzaad, pompoenpitten en lijnzaad.

Hoe snel is zuurdesembrood thuisbezorgd in Zoetermeer? De levertijd via onze webshop is 2 of 3 dagen later thuisbezorgd. In de gele informatiebalk van onze webshop staan de actuele bestel- en bezorgmomenten. Via het opmerkingveld van de winkelwagen kun je jouw (bestel)voorkeuren doorgeven. Lukt het bestellen niet helemaal? Heb je specifieke wensen? Neem contact met ons op voor persoonlijke ondersteuning. Zie daarvoor het kopje 'Contact' onderaan de homepage.

Hoe bewaar je het beste zuurdesembrood? Omdat wij het brood dagvers thuisbezorgen is het op het moment van afleveren het lekkerst. Zuurdesembrood heeft geen meelverbeteraars en daarom is het aan te raden het brood binnen 1 of 2 dagen te consumeren, maar wel 3 dagen houdbaar. Eet je alleen van het brood of gaat het brood niet zo hard dan is invriezen in sneetjes het beste om lang te genieten van dagelijks smakelijk zuurdesembrood. Ontdooi in dat geval alleen wat je die dag nodig hebt en geniet van kwaliteit die jij verdient!

Door te werken op ambachtelijke wijze maakt de Black Bird Bakery uit Zoetermeer nog veel meer dan alleen zuurdesembrood om je vingers bij af te likken. Heb jij de diverse varianten croissants, cinamonrolls of appelschelp al geproefd? Alleen de beste ingrediënten samen met de professionele bereiding zorgen voor een resultaat waar je écht van kunt genieten.

Benieuwd naar jouw volgende ontbijt of lunch met zuurdesembrood? Bestel jouw producten nu via onze webshop vanuit je luie stoel en laat ons de boodschappen voor je doen! Naast zuurdesembrood is het beleg wat wij aanbieden ook allemaal van de beste kwaliteit. Vaak regionaal geproduceerd, op ambachtelijke wijze bereid en zonder kunstmatige hulpstoffen. Zo haal ook jij zorgeloos (h)eerlijke producten in huis!

Terug naar blog